Om ansokan

Om ansökan, rapportering och hjälp

Med hjälp av den här tjänsten kan du söka anslag vid de flesta av KK-stiftelsens utlysningar. Du hittar information om samtliga öppna utlysningar på www.kks.se.
Du som är projektledare för ett beviljat projekt kan sköta den obligatoriska projektrapporteringen via denna tjänst.

Tillgång till din ansökan

Det är bara du som har tillgång till din ansökan så länge du inte har klarmarkerat den och skickat in den till KK-stiftelsen. Du kan ändra uppgifterna i din ansökan så länge du inte har klarmarkerat den. När du klarmarkerar ansökan skickas den till KK-stiftelsens registrator där den diarieförs och behandlas av en handläggare.

Tillgång till dina rapporter

Du som projektledare är den som initialt ges tillgång till rapporteringen för ditt projekt. Du kan ändra uppgifterna i din rapport så länge du inte har klarmarkerat den. När du klarmarkerar rapporten skickas den till KK-stiftelsens registrator där den diarieförs och behandlas av en handläggare. Du ges möjligheten att bjuda in kollegor från din organisation att få tillgång till dina rapporter.

Navigering

Du navigerar i både ansökan och rapporter med hjälp av länkarna i flikarna längst upp på sidan. Kom ihåg att spara dina inmatade värden ofta. Efter en 20 minuters inaktivitet på tjänsten blir du automatiskt utloggad och eventuella uppgifter som du inte sparat går förlorade.
För att växla mellan Elektronisk ansökan och Rapportering klickar du på KK-stiftelsens logga längst upp till vänster på sidan. 

Klarmarkering

När du är klar med ansökan eller en rapport och vill skicka in den till KK-stiftelsen klickar du på "Klarmarkera". Då skickas hela din ansökan eller rapport, inklusive bilagor, till KK-stiftelsens registrator. När det gäller Ansökan skickas också en bekräftelse till din e-postadress.
 
 
 
KK-stiftelsen - Portalen
E-post: info@kks.se
Om denna tjänst Om ansökan och hjälp